Voor een nieuwe editie van 'Kijkje bij de Klant', waren wij afgelopen zomer te gast bij FreshCap in Zuid-Afrika: een wereldwijde bloemenkweker en -exporteur van een breed assortiment Zuid-Afrikaanse bloemen.

** Ontdek het verhaal van FreshCap in onderstaande video **

Bij FreshCap gaat het om meer dan alleen bloemen; het is een verhaal van passie, vakmanschap en verbinding met de natuur. Als wereldwijd bloemenkweker en -exporteur brengen zij het prachtige ‘Cape Floral Kingdom’, naar klanten in 31 verschillende landen. Met hun brede assortiment, met de iconische Protea als absolute blikvanger, levert Fresh Cap kwaliteit van wereldklasse.

Deze bloemen worden in hun natuurlijke habitat geteeld, waar ze bestand zijn tegen de elementen van de natuur. Diezelfde kracht komt terug in de manier waarop FreshCap te werk gaat: met oog voor detail, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Bloeiende toekomst met oog voor duurzaamheid
Duurzaamheid zit diep geworteld in de bedrijfsvoering van FreshCap. Dit blijkt niet alleen uit hun milieuvriendelijke teeltmethoden, maar ook uit hun maatschappelijke betrokkenheid. Zo investeren zij in de toekomst van de kinderen van hun personeel door naschoolse programma's aan te bieden, geleid door hoogopgeleide docenten. Deze programma's helpen de kinderen op alle leeftijden om te excelleren in hun schoolvakken en dragen bij aan een hoopvolle en duurzame toekomst.

Als softwarepartner zijn wij trots een onderdeel te mogen zijn van hun succesverhaal. Met onze software als ondersteuning, zorgen we er samen voor dat hun bedrijfsprocessen soepel en efficiënt verlopen en zij zich kunnen richten op hetgeen wat écht belangrijk is: Het runnen van een prachtig bedrijf.

Bekijk de video!
Met het project 'Kijkje Bij De Klant' bezoeken wij onze gebruikers en laten we hen vertellen over hun bedrijf, evenementen en ontwikkelingen, vastgelegd in sfeervolle video.

Wilt u ook iets vertellen over uw bedrijf, ontwikkelingen of komend evenement?
Wij horen graag wat er speelt!


U kunt contact met ons opnemen via onderstaande button of stuur een e-mail naar communicatie@florisoft.nl. We kijken ernaar uit om samen de mogelijkheden te bespreken.

We're happy to help!
Contact