Met een groep van ruim 20 medewerkers hebben wij gister een inspirerend en leerzaam bezoek gebracht aan de veiling in Rijnsburg.

"Meer inzicht in de bedrijfsprocessen van onze gebruikers"
Als softwareontwikkelaar voor deze mooie sector vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij onze gebruikers, en hun processen op de werkvloer goed te begrijpen.  
 

Hoewel Florisoft als organisatie goed zicht heeft op het reilen en zeilen in de sierteelt, geldt dit niet voor al onze medewerkers. Velen van hen zijn experts in softwareontwikkeling, maar hebben nog weinig directe ervaring met de processen in de praktijk.

Het bezoek gaf inzicht in de verschillende logistieke processen en uitdagingen waarmee onze gebruikers dagelijks te maken hebben. Het was niet alleen leerzaam, maar vooral ook indrukwekkend om te zien hoe bedrijven in onze branche zich kunnen onderscheiden op het gebied van efficiëntie en innovatie en ieder bedrijf zijn eigen kracht heeft.

Met deze ervaring kunnen wij als team nog beter inspelen op de specifieke wensen van de sierteeltsector, zodat we oplossingen kunnen blijven ontwikkelen die echt het verschil maken.

We're happy to help!
Contact