Vanaf 1 juli kunt u gebruik maken van het nieuwe settingscherm in uw FloriShop. Benieuwd wat er verandert? U leest het hieronder.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe settingsscherm. Het huidige scherm was verouderd en kon verbeterd worden op het gebied van interface, informatie en functionaliteiten. Om deze redenen hebben we besloten het gehele scherm te vernieuwen.

Wat heeft het nieuwe settingscherm te bieden?

Verbeterde zoekfunctionaliteit

Een van de belangrijkste nieuwe aanpassingen zijn de zoektermen. Elke instelling heeft een sectie die kan worden uitgebreid met meerdere zoektermen. Dit maakt het zoeken naar de juiste instellingen niet alleen duidelijker, maar ook eenvoudiger.

In het voorbeeld hierboven ziet u de extra zoektermen "PRIJZEN" en "BESTVERD". Deze termen zijn in het nieuwe settingscherm doorzoekbaar via het extra toegevoegde zoekveld in de header.

Extra informatie beschikbaar
Wanneer u voor een specifieke instelling kiest, komt u bij een nieuw scherm. Dit scherm biedt diverse nieuwe mogelijkheden qua informatievoorziening van de specifieke instelling. Dankzij het intuïtieve design zijn de functionaliteiten zeer gemakkelijk in gebruik en wijzen ze zichzelf zodra u ermee aan de slag gaat.
Synchronisatie van informatie
Een andere efficiënte nieuwe functionaliteit is het synchroniseren van setting specifieke informatie. Alle belangrijke informatie over de settings, zoals zoektermen, vertalingen en opmerkingen worden opgeslagen op een centrale plek en vervolgens gedeeld met alle overige FloriShops. Zo beschikt uw shop dagelijks over de meest actuele instellingsgegevens en helpen we elkaar op een effectieve manier. 
En tot slot...
  • Geheel nieuw design
    Het scherm is prettiger en overzichtelijker in gebruik
  • Verhoogde snelheid
    De prestaties van het settingscherm zijn aanzienlijk verbeterd
  • Toegankelijker
    Wachtwoorden zijn niet langer nodig dankzij verbeterde gebruikersvalidaties

"Het nieuwe scherm is per 1 juli beschikbaar en te benaderen zoals u gewend bent!"

Ondertussen werken wij aan een nieuwe WebshopSetting ‘SettingsVersion’, waarmee u zelf kunt bepalen of u met het oude of het nieuwe settingscherm wilt werken.

Indien u hier nog verdere vragen over heeft, kunt u contact opnemen met onze supportafdeling.

We're happy to help!
Contact