Speciaal voor relaties die graag eens een kijkje achter onze schermen willen nemen, openen wij op maandag 4 november onze deuren.

Tussen 10.00 en 16.00 heet ons nieuwe customer relations team, bestaande uit ervaren Florisoft medewerkers, u van harte welkom! Zij zullen u rondleiden door ons pand, u voorstellen aan uw vaste contactpersoon en vertellen over ons bedrijf en de verschillende afdelingen.

Voor een soepel verloop, hebben wij deze dag opgedeeld in drie tijdsblokken.

  • Van 10.00 tot 11.30
  • Van 12.30 tot 14.00*
  • Van 14.30 tot 16.00

*Indien u gezellig mee wilt lunchen, horen wij dit graag vóór donderdag 31 oktober.

U bent van harte welkom om tijdens deze tijdblokken bij ons binnen te lopen, met óf zonder aanmelding! 

Echter, zouden we het fijn vinden om op de hoogte te zijn van uw komst en het gewenste tijdsblok, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze planning.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar customerrelations@florisoft.nl of via +31 (0)71 4080610.

Locatie & Parkeren

Rijnsburgerweg 108 in Rijnsburg

Ons kantoorpand bevindt zich aan de rand van de veiling en is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze parkeergelegenheid bevindt zich aan de achterkant van ons pand

Wij organiseren deze dag om onze relaties te verwelkomen en hen de gelegenheid te geven om ons bedrijf beter te leren kennen. Mocht u specifieke vragen hebben over de (door)ontwikkeling van uw software, kunt u dit uiteraard bij het customer relations team aangeven. Zij zullen een afspraak met u inplannen of ervoor zorgen dat uw vragen op een later moment worden opgevolgd

Indien u nog vragen heeft, laat het ons gerust weten via customerrelations@florisoft.nl of +31 (0)71 408 0610.

We kijken ernaar uit u te zien op 4 november!
Contact