Dé netwerkevents voor onze branche staan weer voor de deur: Trade Fair Aalsmeer en de IFTF in Vijfhuizen! We kijken ernaar uit u weer te zien, de hand te schudden en een praatje met u te maken.

Net als voorgaande jaren zullen onze consultants rondlopen om zoveel mogelijks relaties te ontmoeten en een praatje met hen te maken. Of u nu een korte vraag heeft, iets wilt mededelen of alleen even kennis wilt maken, spreek ons vooral aan! We zijn iedere dag aanwezig, op zowel de Trade Fair als de IFTF.

Afspraak maken?
Heeft u behoefte aan een uitgebreider gesprek of wilt u er zeker van zijn we elkaar niet mislopen? Geen probleem, we plannen graag een afspraak met u in.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid vragen wij u tijdig contact met ons op te nemen en aan te geven welke beursdag en tijd uw voorkeur heeft. U kunt uw verzoek indienen bij onze customer relations afdeling door een e-mail te sturen naar customerrelations@florisoft.nl of neem contact op met ons kantoor via +31 (0)71 408 0610.
Wij hopen zoveel mogelijk van onze relaties persoonlijk te kunnen begroeten en wensen iedereen een succesvolle beurs toe!
Tot 5, 6 en 7 november!
Contact